Fredagsbar LIVE // Fede tider - hits for de voksne!!!

Vælg billetter


 

Venue


Aarhus Bryghus Gunnar Clausens Vej 26
8260 Viby J, Danmark
Fri

Vi holder fredagsbar LIVE fredag d. 22. juni. Vi slår det store telt op i gården (hvis vi skulle være så uheldige at vejrguderne ikke er med os). Der er lukket for madbestilling.

Og inden nogen nu tænker "Åhh nej….endnu et kopiband der spiller hits fra de sidste 50 år" - så kan vi berolige med, at det på INGEN MÅDE er korrekt.

FEDE TIDER spiller hits fra lydsporet til din ungdom. Fra de dage da du hørte sangene i radioen, købte din musik på LP og spolede kassettebåndet tilbage på din Walkman. Fra dengang du spillede luftguitar foran spejlet, sang ned i en hårbørste, butikkerne havde lukket om søndagen og Allan Simonsen spillede på landsholdet.
Gør dig klar til en tur ned ad Mindernes Allé og til at blive revet rundt på dansegulvet, når FEDE TIDER spiller alt det bedste fra dengang vi gik i ungdomsklub.
Om folk synger med?????? Det tror vi nok liiige de gør!!!!

FEDE TIDER engagerer publikum i en sjældent set grad, med en tsunami af træfsikre skråle-med-hits med skyhøj festfaktor. Helt skamløst frækt præsenteret, og med et kæmpe glimt i øjet serveret med en power og energi, man ikke kan opleve ret mange steder – og det kommer på alle tænkelige måder langt, langt ud over scenekanten.
FEDE TIDER lyder ikke som originalerne - til gengæld er de det.....originaler, altså.
Det er kækt; det er sjovt og ikke mindst helt, helt ualmindeligt underholdende!!!

Medlemmerne i FEDE TIDER er super rutinerede musikere, der tilsammen har spillet mere end 2000 koncerter i ind- og udland. Fra de største festivaler til de mindste klubber; fra de største byfester til de mindste firmaarrangementer; fra de største haller til de mindste forsamlingshuse.

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google